Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biblioteca San Remo 310 cm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2599 lei Lei
Cod produs
MOB 1410
Out Of stock
Descriere
In forma prezentata, cat si prin combinatia de culori folosita face ca acest corp de mobilier sa fie unul extrem de interesant si care sa schimbe in mod pozitiv aspectul per ansamblu al respectivei locuinte.

Locul generos de la nivelul livingului poate fi spatiul ideal si atat de necesar pentru amenajarea cu un astfel de corp de mobilier extrem de atractiv.

Practic aici este vorba despre un model de biblioteca San Remo ale carei caracteristici sunt bine definite prin intermediul fiecarui element de detaliu.

De la textura materialului din care aceasta este realizata si pana la design sau nuante.

Practic aici este vorba despre o biblioteca bine conceputa pe baza corpurilor de mobilier foarte generoase la interior si care sunt orientate dupa un plan simetric.

Aceasta contine un sifonier de dimensiuni destul de generoase, mai multe spatii de diferite volume, atat in partea inferioara cat si in partea superiora, cat si un loc interesant pentru TV care este destul de generos ca si spatiu util. Si tot aici se regaseste si vitrina cu sertare in partea inferioara.

Vitrina care nu face altceva decat sa completeze biblioteca San Remo in partea dreapta.

In alta ordine de idei este bine de stiut faptul ca aceasta mobila San Remo are 310 cm lungime, cu 203 cm inaltime si alti 52 cm adancime.

In forma prezentata, cat si prin combinatia de culori folosite face ca acest corp de mobilier sa fie unul extrem de interesant si care sa schimbe in mod pozitiv aspectul per ansamblu al respectivei locuinte.

Locul generos de la nivelul livingului poate fi spatiul ideal si atat de necesar pentru amenajarea cu un astfel de corp de mobilier extrem de atractiv. Practic aici este vorba despre un model de biblioteca San Remo ale carei caracteristici sunt bine definite prin intermediul fiecarui element de detaliu.

Specificatii:

Tip produs :: Mobila pentru living

Dimensiune :: Lungime 310 cm / latime 52 cm / Inaltime 203 cm

Culoare :: Conform imagine

Material :: Pal melaminat

Componenta set :: Conform imagine

Garantie : 24 luni

Livrare: Livrare prin curier sau transportul wizmag

Disponibilitate: Acest produs poate fi livrat in 48 ore de la comanda

Asistenta / Comanda produs: Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00

Detalii pret afisat :: Transport Gratuit Oriunde in Romania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura