Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Foisor acoperit cu sindrila bituminoasa patrat Galati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
100359
Out Of stock
Descriere
Un foisor patrat poate infrumuseta orice gradina. Adaugarea de sindrila bituminoasa ii ofera un acoperis rezistent si placut. Transportul gratuit pana in Galati!

Acest model de foisor Galati este unul extrem de interesant mai ales prin faptul ca acesta are un aspect exotic.  Asa ca nu ezitati sa comandati acest model de foisor de la WizMag si astfel sa va bucurati de relaxare maxima alaturi de cei dragi.

Acest model de foisor acoperit cu sindrila bituminoasa, Galati este poate cel mai interesant foisor de gradina executat de firma noastra.

Acesta este un foisor de forma unui patrat cu dimensiuni obisnuite. Are latura de 4m, o inaltime de 2,5 m, este montat pe o platforma de pavaj si are o dusumea bine distantata de nivelul solului.

Foisorul este realizat in culoarea wenghe si este tratat impotriva agentilor externi, ploaie, soare, vant si ger, cu lac pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Acoperisul care este protejat cu sindrila bituminoasa are dimensiuni generoase ceea ce face ca acest foisorul sa fie extrem de interesant.

Practic, acest model de foisor este destinat in special zonelor cu mult soare si poate fi asociat cu o serie intreaga de accesorii cu ajutorul carora valoarea  foisorului poate creste substantial.

Va rugam sa introduceti dimensiunea dorita pentru foisorul din lemn:

1. In pretul afisat este inclusa finisarea foisorului cu lac cerat pe baza de apa Ica Italia orice nuanta doriti din paletarul de culori.

2. In pretul afisat este inclus montajul, transportul foisorului oriunde in Romania.

3. Sindrila Bituminoasa pentru foisor este inclusa in pretul afisat.

4. Daca doriti foisor octogonal va rugam sa introduceti Lungimea si latimea patratului in care doriti sa fie incadrat octogonul.

5. Daca doriti foisor hexagonal va rugam sa introduceti Lungimea si latimea patratului in care doriti sa fie incadrat hexagonul.

6. Daca doriti foisor patrat sau dreptunghiular va rugam sa introduceti dimensiunea dorita mai jos:

Specificatii:

Tip produs :: Foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminosa

Dimensiune :: Alege dimensiunea si forma foisorului mai sus

Structura :: Lemn masiv

Culoare :: La alegere din paletarul de culori disponibil la sectiunea descarcari

Material :: Lemn masiv de rasinoase

Componenta set :: Foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminoasa

Caracteristici speciale :: Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.

Finisaj :: Lac cerat pe baza de apa de la Ica italia in 2 sau 3 straturi cu slefuire intre straturi cu protectie UV.

Alte informatii suplimentare despre acest produs 1 : Exemplu : Daca mai sus va este prezentat un model de foisor hexagonal, el poate fi executat si in alte forme pe acelasi model.

Garantie : 3 ani conform certificat de garantie.

Livrare: In 10 zile lucratoare ( Montaj 8 ore )

Asistenta / Comanda produs: Asistenta telefonica gratuita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura