Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Foisor de lemn octogonal Corabia

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
100369
Out Of stock
Descriere
Alegerea unui foisor de lemn octogonal poate fi o decizie dificila daca esti din Corabia. Nu iti face griji, noi va asiguram transportul si montarea gratuita!

Pe langa mobila de interior utila pentru fiecare camera in parte, WizMag va poate oferi o gama larga de corpuri de mobilier pentru exterior. De la foisoare de gradina, garduri sau terase, pana la pergole, jardiniere si multe alte accesorii din aceasta categorie.

Acest foisor de lemn octogonal Corabia este un model interesant de corp de mobilier care poate raspunde pozitiv tuturor cerintelor clientilor nostri.

Are un diametru de 4m si o inaltime de 2,5 m. Foisorul este construit pe o suprafata de ciment realizata in prealabil de client. Cu stalpii de rezistenta de 10 cm grosime, o balustrada cu lamele tip lambriu usor distantate la fel ca si la garduletul decorativ din partea superioara a foisorului.

Acest model de foisor din lemn este de culoarea nuc si este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi cu slefurire intre straturi.

Iar acoperisul este realizat din sindrila bituminoasa de la Tegola.

In cazul in care culoarea foisorului ar putea fi o problema, este bine de stiut ca acesta poate fi comandat in diferite nuante in functie de paletarul de culori disponibil la producator.

Va rugam sa introduceti dimensiunea dorita pentru foisorul din lemn:

1. In pretul afisat este inclusa finisarea foisorului cu lac cerat pe baza de apa Ica Italia orice nuanta doriti din paletarul de culori.

2. In pretul afisat este inclus montajul, transportul foisorului oriunde in Romania.

3. Sindrila Bituminoasa pentru foisor este inclusa in pretul afisat.

4. Daca doriti foisor octogonal va rugam sa introduceti Lungimea si latimea patratului in care doriti sa fie incadrat octogonul.

5. Daca doriti foisor hexagonal va rugam sa introduceti Lungimea si latimea patratului in care doriti sa fie incadrat hexagonul.

6. Daca doriti foisor patrat sau dreptunghiular va rugam sa introduceti dimensiunea dorita mai jos:

Specificatii:

Tip produs :: Foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminosa

Dimensiune :: Alege dimensiunea si forma foisorului mai sus

Structura :: Lemn masiv

Culoare :: La alegere din paletarul de culori disponibil la sectiunea descarcari

Material :: Lemn masiv de rasinoase

Componenta set :: Foisor din lemn acoperit cu sindrila bituminoasa

Caracteristici speciale :: Pretul include transport in limita a 250 km cu plecare din Bucuresti. Peste cei 250 km se aplica un tarif de 1,5 ron / km tva inclus.

Finisaj :: Lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia in 2 sau 3 straturi cu slefuire intre straturi cu protectie UV.

Alte informatii suplimentare despre acest produs 1 : Exemplu : Daca mai sus va este prezentat un model de foisor hexagonal, el poate fi executat si in alte forme pe acelasi model.

Garantie : 3 ani conform certificat de garantie.

Livrare: In 10 zile lucratoare ( Montaj 8 ore )

Asistenta / Comanda produs: Asistenta telefonica gratuita
Trimite mesaj
Din Gura in Gura