Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Garduri din lemn

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Cod produs
100009
Out Of stock
Descriere
Preturi gard din lemn. Panouri de gard cu lamelele montate orizontal usor rotunjite pe muchii. Firma noastra ofera montaj gratuit oriunde in Romania.

Garduri din lemn A venit vremea schimbarii si a bunului gust? Daca da, atunci acordati atentie maxima amenajarii per ansamblu a curtii. Si astfel puteti fi la inaltime in fata tuturor acelora care ajung sa va treaca pragul portii.
Si cum altfel, daca nu prin amenajarea curtii cu un model de gard care sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul de la interior, cat si cu celelalte corpuri de mobilier de gradina aflate in imediata sa apropiere.
Pentru o buna orientare in acest sens, noi va recomandam o solutie optima de mare efect.
Este vorba aici despre acest model de preturi garduri din lemn realizat pe baza panourilor din lemn de rasinoase montate pe un model de fundatie din ciment cu stalpi de rezistenta din ciment.
Si care per ansamblu formeaza un accesoriu de mare valoare pentru casa si gradina.
Si pentru ca firma noastra nu se ocupa de realizarea fundatiei din ciment incercam sa va prezentam aici cateva date tehnice in legatura cu obiectul nostru de activitate si anume panourile de gard.
In primul rand trebuie stiut faptul ca lungimea acestora nu trebuie sa depaseasca valoarea de 2m. In caz contrar acestea ar putea suferi transformari nedorite in timp.
Prin urmare distanta dintre stalpii de rezistenta, in acest caz, nu trebuie sa depaseasca valoarea data.
Panourile de gard sunt realizate din lamele orientate in plan orizontal, in model matrice. Lamelele sunt definite de anumite valori, 14 cm latime si 2 cm grosime.
Si sunt tratate corespunzator cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in trei straturi cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.
Iar in ceea ce priveste culoarea, aceasta poate fi aleasa in functie de preferinte, dar si in functie de propunerile venite din partea producatorului.
Iar pentru o si mai buna orientare in ce priveste realizarea de garduri din lemn va subliniem aici si faptul ca exista si o alta modalitate interesanta si la fel de atractiva, de a optine protectia unui perimetru dat.
Si in special a unei curti prin realizarea unui alt model de garduri din lemn.
Al carui fundatie poate fi una extrem de joasa, aproape insesizabila.
In care stalpii de rezistenta din ciment sunt inlocuiti strategic cu tevile rectangulare.
Care la randul lor sunt mascate inteligent cu lamele din lemn de rasinoase la fel ca si lamelele necesare pentru realizare respectivelor panouri din lemn.
In aceste conditii respectivul model de gard din lemn capata un efect mult superior, de continuitate.
In acest sens este bine de stiut ca acest model de garduri din lemn este folosit in mod special ca si gard despartitor pentru anumite proprietati.
Si nicidecum in partea frontala a curtii. Acolo unde sunt de preferat acele modele de garduri din lemn cu fundatie si stalpi din ciment bine definiti.

Valoarea curtii, sau a unui perimetru este data mai intai de modelul gardului imprejmuitor.

Tocmai din acest motiv, incercam sa va prezentam aici un model de preturi garduri din lemn.

Un produs de mare valoare realizat din lemn de rasinoase. Cu ajutorul caruia curtea dumneavoastra poate capata un aer nobil.

Specificatii:
Tip produs :: Gard din lemn masiv
Material :: Lemn masiv de rasinoase
Componenta set :: Panou de grad + masti pentru teava sau stalpi de beton.
Latime lamela gard: 14 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Grosime lamela gard: 2 cm are modelul prezentat in imagininile de mai sus
Alte observatii: Panoul de gard poate fi executat orice dimensiune doriti
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1 : Atentie daca lungimea panoului este mai mare de 200 cm va rugam sa ne contactati telefonic pentru asistenta in calcularea pretului la 0736 588 777
Transport:: Pretul include
Trimite mesaj
Din Gura in Gura