Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Regal cu pat tapitat bej stofa cu dulap

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2649 lei Lei
Cod produs
Regal 1024
Out Of stock
Descriere
Unui model de Dormitor Regal cu Pat Tapitat Bej stofa cu dulap usi glisante Sonoma cu oglinda si fara comoda Tv ii sade bine la interiorului unei case moderne,

Fie ca este vorba despre o locuinta moderna sau una clasica, acest Dormitor Regal cu Pat Tapitat Bej stofa cu dulap usi glisante Sonoma cu oglinda si fara comoda Tv, se poate incadra la fel de bine. Acolo unde si spatiul interior va fi bine optimizat!
Un avantaj evident al acestui model de dormitor pentru casa este dat si de nuantele deschise si pline de lumina ale fiecarei componente principale ale dormitorului. Asa se justifica existenta patului matrimonial de culoare bej, cat si noptierele cu sifonierul cu usi culisabile de culoare stejar sonoma!
Toate aceste componente principale ale dormitorului sunt create cu o buna compartimentare interioara dar si exterioara! Ceea ce reprezinta noi si noi avantaje pentru persoanele care le utilizeaza frecvent!

Dormitorul Regal este unul dintre cele mai luxoase dormitoare. Patul tapitat cu stofa bej ofera un plus de confort si eleganta. Dulapul cu usi glisante Sonoma adauga un plus de functionalitate si design modern. Oglinda si fara comoda TV completeaza perfect acest dormitor regal.

Specificatii:

Composition: 150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Property: La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: 48 cm X 32 cm X 35 cm setul contine 2 buc noptiere
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Pat matrimonial + 2 buc noptiere + Dulap cu Usi glisante
Caracteristici speciale :: Dulap cu usi Glisante cu oglinda
Alte observatii: Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Asistenta / Comanda produs: 0736 588 777
Stil: Modern
Trimite mesaj
Din Gura in Gura