Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Regal cu pat tapitat negru imitatie piele cu dulap

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2549 lei Lei
Cod produs
Regal 1096
Out Of stock
Descriere
Alegeti cu incredere un Dormitor Regal cu Pat Tapitat Negru imitatie piele cu dulap usi glisante Wenge fara oglinda si fara comoda Tv, care este foarte frumos.

Pentru iubitorii pieselor de mobilier inchise, ca si nunta am pregatit acest model de Dormitor Regal cu Pat Tapitat Negru imitatie piele cu dulap usi glisante Wenge fara oglinda si fara comoda Tv.

Si, desi vorbim de existenta nuantelor inchise, iin cadrul acestei garnituri de mobilier se regaseste si nuanta de alb, in proportii bine definite! Ceea ce confera dormitorului un aspect placut, per ansamblu.

Dincolo de asta, dormitorul este definit de existenta unui pat matrimonial cu tablia superioara foarte inalta! Si tapitat complet cu piele ecologica de culoare neagra! La care se mai adauga cele doua noptiere din partile laterale ale patului dar si sifonierul cu usi culisabile de culoare alb!

Dormitorul Regal cu Pat Tapitat Negru imitatie piele, cu dulap cu usi glisante Wenge, fara oglinda si fara comoda Tv, este un mobilier modern si elegant, perfect pentru a adauga un plus de stil si rafinament oricarui dormitor. Acest dormitor regal ofera un design modern si un confort deosebit, fiind perfect pentru a crea un spatiu relaxant si primitor.

2. A translation

Specificatii:

Composition: 150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Property: La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: 48 cm x 32 cm x 35 cm setul contine 2 buc noptiere
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Pat matrimonial + 2 buc noptiere + Dulap cu Usi glisante
Caracteristici speciale :: Dulap cu usi Glisante fara oglinda
Alte observatii: Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Asistenta / Comanda produs: 0736 588 777
Stil: Modern
Trimite mesaj
Din Gura in Gura