Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Milano wenge alb cu dulap 3 usi alb

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1999 lei Lei
Cod produs
MOB 5042
Out Of stock
Descriere
Dormitorul Milano Wenge Alb cu Dulapul 3 Usi Alb, Patul Matrimonial Wenge si Noptierele Albe ofera un design modern si elegant. Acesta este construit din lemn de esenta tare si are un finisaj wenge alb. Dulapul are 3 usi si este completat de un pat matrimonial wenge si doua noptiere albe.

Dormitor Milano, Wenge Alb, Dulap 3 Usi, Pat Matrimonial, Noptiere Albe, Design Modern, Elegant, Lemn Esenta Tare, Finisaj Wenge Alb.

Tip: Dormitor; Culoare: Wenge Alb; Numar Usi: 3; Tip Pat: Matrimonial; Noptiere: 2; Material: Lemn Esenta Tare; Finisaj: Wenge Alb.

Dormitorul Milano Wenge alb cu Dulapul de 3 usi Alb, Patul Matrimonial Wenge si Noptierele albe ofera un design modern si elegant, perfect pentru a adauga un plus de stil si confort in camera ta. Acest set de dormitor este realizat din lemn de calitate superioara si finisaje de inalta calitate, care ofera durabilitate si rezistenta in timp. Patul matrimonial ofera un spatiu generos pentru a va relaxa si a va bucura de somnul dvs. Dulapul de 3 usi ofera spatiu de depozitare suficient pentru a va organiza hainele si alte articole. Noptierele albe completeaza perfect acest set de dormitor, oferind un plus de stil si functionalitate.

2. o traducere in limba romana

Specificatii:

Composition: Lungime 123 cm x Inaltime 192 cm x Adancime 48 cm
Property: La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Pat + Dulap + Noptiere
Transport:: Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs: Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Trimite mesaj
Din Gura in Gura