Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Milano wenge cu comoda TV wenge, dulap David

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2699 lei Lei
Cod produs
MOB 5053
Out Of stock
Descriere
Dormitorul Milano Wenge cu comoda TV Wenge, Dulapul David Wenge, Patul Matrimonial Wenge si Noptierele Wenge ofera un design modern si elegant. Acest set de mobilier este realizat din lemn de esenta tare si finisat cu vopsea wenge.

Dormitor, Milano, Wenge, Comoda, TV, Wenge, Dulap, David, Wenge, Pat, Matrimonial, Wenge, Noptiere, Wenge, Mobilier, Design, Modern, Elegant, Lemn, Esenta, Tare, Finisat, Vopsea, Wenge.

Tip: Dormitor; Stil: Modern; Culoare: Wenge; Material: Lemn de esenta tare; Finisaj: Vopsea wenge; Elemente incluse: Comoda TV Wenge, Dulap David Wenge, Pat Matrimonial Wenge si Noptiere Wenge.

Mobilierul Dormitor Milano Wenge cu comoda TV Wenge, Dulap David Wenge, Pat Matrimonial Wenge si Noptiere Wenge ofera o combinatie moderna si eleganta de culori si materiale. Acest set de mobilier ofera o nota de lux si stil in orice dormitor. Comoda TV Wenge are un design modern si ofera spatiu suficient pentru a tine televizorul si alte echipamente electronice. Dulapul David Wenge are un design modern si ofera spatiu suficient pentru a tine hainele si alte articole. Patul Matrimonial Wenge are un design modern si ofera un confort deosebit. Noptierele Wenge sunt perfecte pentru a tine ceasuri, lumanari si alte articole. Acest set de mobilier este ideal pentru a adauga un stil modern si lux in orice dormitor.

Specificatii:

Composition: 150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Property: La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Dimensiuni Comoda : Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Alte observatii: Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:: Livrare gratuita oriunde in Romania
Trimite mesaj
Din Gura in Gura