Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Regal turcoaz wenge cu comoda tv wenge, noptiere

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2599 lei Lei
Cod produs
MOB 5137
Out Of stock
Descriere
Micul paradis al locuinte poate fi acest Dormitor Regal Turcoaz Wenge cu Comoda Tv Wenge, Noptiere Wenge, Dulap 3 usi Wenge si Pat Matrimonial Turcoaz Din Stofa

Intodeauna dormitorul s-a dorit a fi un spatiu ideal pentru odihna si relaxare!
Iar daca sunteti in cautare de idei, in acest sens va propunem un model de Dormitor Regal Turcoaz Wenge cu Comoda Tv Wenge, Noptiere Wenge, Dulap 3 usi Wenge si Pat Matrimonial Turcoaz Din Stofa.
Acesta reprezinta tot ce va puteti dori, avand in vedere faptul ca la baza dormitorului se afla palul melaminat in nuantele de alb si wenge!
O alta piesa de valoare a dormitorului este patul matrimonial complet tapitat cu stofa plusata de culoare turcoaz.  In asa fel incat sa puteti beneficia de tot confortul necesar!

Mobilierul Regal Turcoaz Wenge cu Comoda TV Wenge, Noptiere Wenge, Dulap cu 3 Usi Wenge si Pat Matrimonial Turcoaz din Stofa ofera o nota de lux si rafinament in dormitorul tau. Acest set de mobilier modern si elegant este realizat din lemn de calitate superioara si finisat cu vopsea de culoare turcoaz si wenge. Comoda TV Wenge are doua sertare si un raft pentru a oferi spatiu de depozitare suplimentar. Noptierele Wenge au un design modern si sunt prevazute cu un sertar pentru a oferi spatiu de depozitare. Dulapul cu 3 Usi Wenge are un design modern si ofera spatiu de depozitare generos. Patul Matrimonial Turcoaz din Stofa are un design modern si ofera un confort deosebit. Acest set de mobilier Regal Turcoaz Wenge cu Comoda TV Wenge, Noptiere Wenge, Dulap cu 3 Usi Wenge si Pat Matrimonial Turcoaz din Stofa va aduce un plus de lux si rafinament in dormitorul tau.

Specificatii:
Composition: Lungime 123 cm x Inaltime 192 cm x Adancime 48 cm
Property: La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: Lungime 123 cm x Inaltime 192 cm x Adancime 48 cm
Dimensiuni Comoda : Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Pat + Dulap + Noptiere + Comoda Tv
Alte observatii: Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:: Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs: Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Trimite mesaj
Din Gura in Gura