Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Regal negru sonoma cu comoda tv sonoma, pat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2899 lei Lei
Cod produs
MOB 5155
Out Of stock
Descriere
Pentru un confort deosebit alegeti modelul Dormitor Regal Negru Sonoma cu Comoda Tv Sonoma, Pat Matrimonial Negru din Piele ecologica, Dulap David si Noptiere.

Avand toate piesele de mobilier necesare pentru asigurarea confortului, acest Dormitor Regal Negru Sonoma cu Comoda Tv Sonoma, Pat Matrimonial Negru din Piele ecologica, Dulap David si Noptiere ar putea fi tot ce va puteti dori la interiorul unei locuinte!

Dormitorul nostru atrage privirile, prin culoarea si textura materialelor din care este confectionat. Dar si prin utilitatea fiecarei piese de mobilier din componenta sa!
In speta nostra fiind vorba si de existenta unei comode Tv cu doua sertare si o nisa. In asa fel incat dormitorul sa va asigure de tot confortul necesar.

Dormitorul Regal Negru Sonoma cu Comoda TV Sonoma, Patul Matrimonial Negru din Piele Ecologica, Dulapul David si Noptierele ofera un design modern si elegant, perfect pentru a adauga un plus de stil si confort in orice camera. Acest set de mobilier ofera un aspect luxos si modern, cu un design modern si elegant, care se potriveste perfect in orice decor. Setul include un pat matrimonial negru din piele ecologica, o comoda TV Sonoma, un dulap David si doua noptiere. Acest set de mobilier este perfect pentru a adauga un plus de stil si confort in orice camera.

Specificatii:

Composition: 150 cm lungime x 200 cm Inaltime x 61 cm adancime
Property: La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Dimensiuni Comoda : Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Pat + Dulap + Noptiere + Comoda Tv
Alte observatii: Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:: Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs: Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Trimite mesaj
Din Gura in Gura