Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Milano alb cu dulap Royal alb, comoda Tv alba

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2999 lei Lei
Cod produs
MOB 5171
Out Of stock
Descriere
Achizitionati cu incredere modelul de Dormitor Milano Alb cu Dulap Royal Alb, Comoda Tv Alba, Pat Matrimonial Alb si Noptiere Albe, foarte atractiv pentru casa

Nuanta de alb este predominanta si pentru acest model de Dormitor Milano Alb cu Dulap Royal Alb, Comoda Tv Alba, Pat Matrimonial Alb si Noptiere Albe. Ceea ce inseamna ca dormitorul poate fi amplasat cu succes chiar si la interiorul unei locuinte in care lumina soarelui nu poate patrunde la intensitatea dorita.
Un alt mare avantaj al nuantei de alb a mobilei este dat de faptul ca aceasta se putea asorta cu restul decorului interior indiferent de culoarea acestuia.
Dincolo de acest aspect un astfel de model de dormitor este format dintr-un sifonier cu oglinda pe mijloc, un pat cu doua noptiere si o comada tv cu doua sertare si o nisa!

Dormitorul Milano Alb cu Dulapul Royal Alb, Comoda TV Alba, Patul Matrimonial Alb si Noptierele Albe ofera o atmosfera moderna si eleganta in orice camera. Acest set de mobilier ofera un design modern si o functionalitate excelenta, care va va oferi un somn linistit si relaxant. Setul include un pat matrimonial alb, o comoda TV alba, un dulap Royal alb si doua noptiere albe. Acest set de mobilier este perfect pentru a adauga un stil modern si elegant in orice camera.

Specificatii:

Composition: Latime: 153 cm Adancime: 55 cm Inaltime: 194.8 cm
Property: La alegere 160 cm x 200 cm sau 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Dimensiuni Comoda : Latime (cm) 83Adancime (cm) 42.3 Inaltime (cm) 71.7
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Pat + Dulap + Noptiere + Comoda tv
Alte observatii: Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:: Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs: Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Trimite mesaj
Din Gura in Gura