Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dormitor Regal bej alb cu dulap royal alb, pat matrimonial

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2799 lei Lei
Cod produs
MOB 5182
Out Of stock
Descriere
Alegeti cu mare incredere un model de Dormitor Regal Bej Alb cu Dulap Royal Alb, Pat Matrimonial Bej din Stofa si noptiere albe, care este un produs complet.

Am ales sa va prezentam acest model de Dormitor Regal Bej Alb cu Dulap Royal Alb, Pat Matrimonial Bej din Stofa si noptiere albe, in speranta ca va putem oferi o reala sansa de amenajare a locuintei la interior.

In speta, patul matrimonial, care este piesa principala a dormitorului, el este foarte rezistent si beneficiaza si de un tapitaj complet cu stofa plusata de culoare bej.
Dormitorul din imagine este de calitate, fiind confectionat din pal melaminat de culoare alb si este foarte bine compartimentat la interior, cu multiple spatii de depozitare, pentru toata gama de articole textile si vestimentare.

Mobilierul Regal Bej Alb cu Dulap Royal Alb, Pat Matrimonial Bej din Stofa si Noptiere Albe ofera o nota de lux si eleganta oricarui dormitor. Acest set de mobilier modern si elegant este perfect pentru a adauga un plus de stil si rafinament oricarei camere. Patul matrimonial din stofa bej ofera un plus de confort si caldura, iar noptierele albe completeaza perfect designul. Acest set de mobilier este perfect pentru a crea un dormitor modern si elegant.

2. O descriere creativa in limba romana

Specificatii:

Composition: Latime: 153 cm Adancime: 55 cm Inaltime: 194.8 cm
Property: 180 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Tip produs :: mobila de dormitor
Componenta set :: Pat + Dulap + Noptiere
Alte observatii: Salteaua nu este inclusa in pretul afisat
Transport:: Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs: Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Trimite mesaj
Din Gura in Gura