Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pat Poxy cu tablie tapitata alb cu noptiere si fara saltea

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1199 lei Lei
Cod produs
MOB 7024
Out Of stock
Descriere
Analizati cu atentie acest Pat Poxy cu Tablie Tapitata Alb cu Noptiere si fara Saltea, 140 cm x 200 cm. Si numai asa veti putea sti sa faceti alegerea potrivita

Modelul de Pat Poxy cu Tablie Tapitata Alb cu Noptiere si fara Saltea, 140 cm x 200 cm este unul care reflecta foarte bine raportul calitate - pret.
Motiv pentru care il recomandam cu tarie diferitilor clienti, indiferent de categoria sociala din care acestia fac parte.
Patul este tapitat pe tablia superioara cu piele ecologica de culoare alb, si este insotit de o saltea si doua noptiere, de asemenea de culoare alba.
Patul este rezistent, intrucat el este dublat la interior de jur imprejur, iar la mijloc el este prevazut si cu o traversa sub forma literei T. Si care impiedica patul sa isi schimbe forma, daca persoanele sunt mai solide!

Pat Poxy cu Tablie Tapitata Alba, cu Noptiere si fara Saltea, 140 cm x 200 cm, este o piesa de mobilier moderna si eleganta. Acest pat poxy are o tablie tapitata alba, care ofera un aspect modern si elegant. Noptierele completeaza designul, oferind un spatiu suplimentar pentru depozitare. Patul are dimensiunea de 140 cm x 200 cm, fara saltea, oferind un spatiu generos pentru a se odihni. Acest pat poxy este ideal pentru orice dormitor modern.

Specificatii:

Property: 160 cm x 200 cm
Property: 140 cm x 200 cm
Dimensiuni Noptiera :: Lungime 44 cm x Inaltime 32 cm x Adancime 23 cm
Tip produs :: mobila de dormitor
Culoare :: Alb
Componenta set :: Pat + Noptiere
Suport Saltea: Suport PAL
Transport:: Livrare gratuita oriunde in Romania
Asistenta / Comanda produs: Zilnic Intre orele 8:00 - 22:00
Tip Pat: Pat Laminat
Trimite mesaj
Din Gura in Gura