Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Biblioteca din pal Erika

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
100597
Out Of stock
Descriere
Biblioteca Erika este executata din pal melaminat de cea mai buna calitate. O gasiti la WizMag in diferite forme si marimi la cele mai avantajoase preturi

Sobra si extrem de eleganta, aceasta biblioteca realizata din MDF si sticla reprezinta un corp de mobilier extrem de important si util pentru sufragerie si living. Mai ales atunci cand aceasta este proiectata pentru a face fata tuturor solicitarilor.
Acest model de biblioteca este un corp de mobilier modern cu accente clasice, dar care este compartimentat inteligent atat la exterior cat si la interior astfel incat sa optimizeze extrem de bine fiecare spatiu disponibil.
Designul acestui produs de calitate superiora este mult imbunatatit de natura materalelor din care a fost confectionata biblioteca cat si de finisajul si comartimentarii exterioare.
Astfel, biblioteca contine un sifonier cu doua usi, mai multe dulapuri o vitrina foarte interesanta, nise, dar si sertare cu acces extrem de rapid si usor datorita feroneriei de calitate cat si a sistemelor de culisare de ultima generatie.
Si pentru ca este vorba despre un corp de mobilier destinat livingului, biblioteca mai beneficiaza si de confortul unui spatiu generos pentru TV.
Tinand cont de faptul ca acest produs de mobilier este unul modern realizat din materiale de calitate premium, potrivit ultimelor idei in materie de mobilier, atunci nu ezitati sa va mobilati propria locuinta cu o biblioteca eleganta si ieftina.
Asa ca WizMag asteapta sa comandati acest produs in orice zi a saptamanii, indiferent de anotimp!

A venit vremea schimbarii si a corpurilor de mobilier elegante si de calitate superioara, asa cum este si aceasta biblioteca Erika. Asa ca, nu mai stati pe ganduri si bucurati-va cat mai repede de acest corp de mobilier extrem de elegant pentru casa.
Si care va poate scoate imediat din incurcatura.

Specificatii:

Tip produs :: Biblioteca pentru living
Material :: pal, MDF si sticla
Alte informatii suplimentare despre acest produs 1 : Produs din materiale de calitate premium
Alte informatii suplimentare despre acest produs 2: Design elegant si fiabil
Alte informatii suplimentare despre acest produs 3: Un aspect exterior deosebit
Dimensiuni: 290 x 198 x 55 cm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura